Hoeflon C1e

De pick en carry kraan

De minihijskraan C1e is de kleinste krachtpatser uit de minikranen serie van Hoeflon. De C1e is een compacte minikraan die door zijn afmeting en gewicht op de meest onbereikbare plaatsen kan komen. Een dak, kelder, verdiepingsvloer of een ruimte met een beperkte toegangsweg is voor de C1e geen enkel probleem. De C1e wordt aangedreven door een accu. Deze kraan kan eenvoudig met of zonder bemanning bij ons gehuurd worden!

De minihijskraan C1e heeft een hijscapaciteit van 550 kg, de perfecte krachtpatser voor het hijsen van zware bouwmaterialen en glaswanden in een beperkte ruimte. De radiografische afstandsbediening is eenvoudig in gebruik. Alles wat de kraan waarneemt, wordt vertaald en weergegeven op de display van de afstandsbediening. Zo weet de gebruiker op ieder moment op hoeveel procent hijscapaciteit de machine draait, welke giekhoek en bijvoorbeeld de massa aan de haak. Optimale veiligheid op de werkplek is zo gegarandeerd.

C1e Operationeel

Standaard hebben wij hijsbanden, kettingen en sluitingen bij de kraan zitten, op aanvraag leveren wij ook extra hijsbenodigdheden zoals uithouders, werkbakken of glaszuigers. Deze hebben wij in eigen beheer en zijn dus makkelijk en snel te regelen! Tevens hebben wij een assortiment transportcarriers die op aanvraag meegenomen kunnen worden.

De hijstabel van deze kraan vindt u hier.

Zoekt u een minikraan met een andere hijscapaciteit?