Kleine krachtpatser biedt oplossing voor zwaar transport

Totaallift heeft onlangs onze AlmaCrawler Multi-Loader 3.0 FX geleverd. De Multi-Loader 3.0 FX is een krachtige, veelzijdige én compacte transportcarrier die, dankzij het maximaal laadvermogen van 3.000 kg (tot 25°), voor veel uiteenlopende zware toepassingen gebruikt kan worden, zowel binnen als buiten!

Multi-loader 3.0 FX

Geen zware lichamelijke belasting voor personeel meer

Met de inzet van de Multi-Loader komt er een einde aan de zware lichamelijke belasting van personeel. Het transporteren van zwaar materieel kan met de Multi-Loader eenvoudig en snel geregeld worden.

De Multi-Loader 3.0 FX heeft een elektrische aandrijving met twee superstille en krachtige AC-elektromotoren, in te stellen op drie verschillende rijsnelheden, en kan worden uitgerust met zowel AGM- als lithiumbatterijen. Het batterijpakket is eenvoudig te verwisselen waardoor de batterij eenvoudig op de werkplek kan worden vervangen en het werk direct kan worden voortgezet!  

Voor elke lading aan te passen

Om grote ladingen extra ondersteuning te bieden beschikt de Multi-Loader 3.0 FX over vier uitschuifbare steunbalken op elke hoek. Daarnaast kenmerkt de Multi-Loader 3.0 FX zich door het draaibare platform met 16 verschillende posities waardoor het platform eenvoudig aan te passen is aan uw lading.

Succesverhalen uit de praktijk

De krachtige transportcarrier met afstandsbediening is ideaal te gebruiken voor het transporteren van o.a. zware kozijnen, glas, stalen balken, machines, etc.

Kortom, de AlmaCrawler Multi-Loader 3.0 FX veelzijdig en breed inzetbaar en voorziet het optimaal in de behoeftes van bedrijven die te maken hebben met het verplaatsen van zwaar materieel. De compacte krachtpatser voor zwaar transport!  

Voor specificaties of onze folder van deze dolly klik hier !