Hoeflon C10

Onze middenmoot maar zeker niet de minste! 

Deze minikraan heeft een eigengewicht van slechts 4700kg en een hijscapaciteit van 4000KG.

C10-afmetingenDe C10 is slecht 80cm breed en past dus door elke loopdeur.

Met een doorrijhoogte van 1,90 komt de kraan gemakkelijk op lastig bereikbare locaties.

C10-stempelafmetingenIndien gewenst kan de kraan zich zelf “uitkleden” waarmee het eigengewicht van de kraan terug gaat naar 3.000 kg. (de ballast en de Jib gaan dan van de kraan af.)

Eenmaal op de hijspositie aangekomen kan de kraan variabel stempelen: we stellen de kraan in de meest gunstig situatie op waarbij de kraan zich aanpast aan de ruimte die beschikbaar is op locatie!

De kraan is voorzien van een high tech veiligheidssysteem: aan de hand van de posities van de stempels past de kraan automatisch de maximaal te hijsen last aan.

De kraan kan tot wel 23 meter hoog en tot 15 meter uit het hart van de kraan hijsen. De aanwezige lier zorgt voor maximaal gebruiksgemak op vlucht/ hoogte.

 

C10-opstelviewDe compactkraan is uitgevoerd als Hybride: De kraan kan zowel op de dieselmotor alsmede op de elektromotor werken. Indien elektrisch aangesloten produceert de kraan zowel tijdens manoeuvreren als tijdens hijswerkzaamheden GEEN uitlaatgassen of Co2! Erg fijn in besloten ruimtes of bij werkzaamheden in een voedselbewerkingsindustrie of Cleanroom omgeving.

Wilt u meer informatie betreffende de C10? Neemt u dan direct contact op! Meer foto’s van onze C10 in het werk vindt u hier.

Klik hier voor de folder Hoeflon C10 compact kraan